Die Verteidigerin - Der Gesang des Raben

ARD, woensdag, 25 januari 20:15

Samuel Brunner zit al meer dan vijf jaar in de gevangenis voor moord als de toevallige ontdekking van een lijk hem vrijpleit. De ervaren openbare verdediger Anna Notrup ziet kans op een nieuw proces. Samuel zelf is sceptisch, en Anna begrijpt waarom als ze de zaak reconstrueert.Samuel Brunner zit al vijf en half jaar in de gevangenis wegens doodslag. Maar een toevallige vondst van een lijk zorgt ervoor dat hij wordt vrijgesproken. De openbare verdediger Anne Notrup probeert de zaak te heropenen en opnieuw op zoek te gaan naar de dader, maar Samuel is sceptisch. Hoe meer Anne zich in de zaak verdiept, hoe beter ze begrijpt waarom ze stap voor stap door de lokale bevolking wordt tegengewerkt.

Wat is er vandaag op TV?