Sturm der Liebe

ARD, woensdag, 25 januari 15:10

Carolin waarschuwt dat ze Max door heeft. Het is duidelijk dat hij Vanessa via het etentje terug probeert te winnen, maar Vanessa denkt dat het gewoon vriendschappelijk is. Erik komt in steeds grotere geldnood. Hij heeft geld nodig om de halsketting af te betalen en zijn eigen schulden af te lossen.Carolin waarschuwt dat ze Max door heeft. Het is duidelijk dat hij Vanessa door het etentje terug probeert te winnen, maar Vanessa heeft het helemaal niet door en denkt dat het gewoon vriendschappelijk is. Helene is blij dat André terug zal zien maar de ontmoeting is minder romantisch dan ze had gedacht. Erik komt in steeds grotere geldnood. Hij heeft geld nodig om de halsketting af te betalen en zijn eigen schulden af te lossen. Als hij een erg lucratief aanbod krijgt, is de verleiding erg groot om hierop in te gaan.

Wat is er vandaag op TV?