Top 3 beste dating websites België

Match4me


match4me

Match4me kiest bewust een doelpubliek zodat de leden snel in contact komen met gelijkgestemden. Hun publiek zijn hoogopgeleide mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een relatie.

Nieuwe leden hun profielen worden handmatig gecheckt zodat men zeker is dat er geen valse profielen binnenkomen. Het is 1 van de beste datingsites voor een afspraak van hoog niveau. Het is wel een betalende datingsite.

Maar momenteel kan je van match4me gratis uitproberen gedurende 3 dagen zonder enige verplichting achter. Probeer het uit en geniet van de afspraakjes.

5/5


Vind Jouw Match

BE2


BE2

Het online relatiebemiddelingsbureau Be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingsbureaus op het internet. De basis voor deze serieuze dienstverlener ligt in een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest, evenals de duidelijke visie van kwaliteit voor kwantiteit van vrijgezellen.

Geloof je dat de wetenschap een perfecte match kan creëren? Dan is dit zeker iets voor jou. Het is iets zoals blind getrouwd waar men ook op deze basis mannen en vrouwen met elkaar koppelt. Wil je het zelf uitproberen? Dan kan hier.

4.9/5


Gratis Registreren

Parship


parship

Parship is een dating site gericht op hoogopgeleide singles. Ze krijgen vele nieuwe leden dankzij uitvoerig reclame voeren via verschillende kanalen (tv, radio, internet, etc). Ieder profiel wordt manueel gecontroleerd dus de kans op fake profielen is miniem.

Het is de grootste datingsite in België maar toch kan je je gratis aanmelden en zien of het naar meer smaakt. Probeer het uit en wie weet leer je er wel je toekomstige partner kennen !

4.8/5


Probeer Gratis