"Ik eet nooit meer fastfood", zweert moeder nadat ze DIT ontdekte in Happy Meal van driejarig zoontje (video)

Emmii McHughs video gaat intussen viraal.

Opmerkelijke beelden uit het Australische Maryborough. Daar deed mama Emmii een nogal walgelijke ontdekking wanneer ze de hamburger van haar driejarig zoontje inspecteerde.

“Ik kocht een Happy Meal met cheeseburger voor mijn driejarig zoontje en er kruipen maden over het vlees”, aldus de dame. "Het is walgelijk. In ben geschokt dat dit kan gebeuren!"

De dame nam contact op met de verantwoordelijke van het filiaal. Ze heeft ook de hamburger diepgevroren, het kassaticket bijgehouden en het nodige beeldmateriaal gemaakt. Nadien belde ze ook de voedselinspectie op. "Ik wil dat ze hun volledige stock vernietigen. Ik wil niet dat een ander kindje zoiets opeet", aldus de dame.

Er is echter ook iets positiefs aan dit verhaal. "Ik eet die rommel nooit meer. Nooit eet ik nog fastfood. Wel goed dat ik misschien zo wat zal afvallen. Ik ben dus ongewild op dieet. Bedankt, McDonald's!"

Bij de populaire fastfoodketen twijfelen ze sterk aan het verhaal van de bezorgde moeder. "Het is zeer onwaarschijnlijk dat dit in ons restaurant gebeurde. We hebben het volste vertrouwen in onze voedselveiligheid en procedures."

Bron: DailyMail - foto: Facebook


Bekijk ook

Lees ook