Mannen, opgelet: vrouwen zijn als de dood voor dit standje

We geven het maar even mee!

Het tussen de lakens interessant houden door een nieuw standje uit te proberen, kan zeer bevorderlijk zijn voor het seksleven. Dat is geweten.

Maar toch is enige voorzichtigheid geboden. Zo is er één positie in het bijzonder waar veel vrouwen écht niet van moeten weten.

Nieuwsblad.be weet uit verschillende bronnen namelijk dat veel vrouwen de omgekeerde cowgirl echt haten. Bij dat standje zit de vrouw omgekeerd op de man.

Naast behoorlijk onpersoonlijk (de vrouw zit namelijk de hele tijd naar de benen van de man te kijken) is de positie ook erg lastig om uit te voeren. Zo zou de dame in kwestie over een stevige portie evenwicht en controle moeten beschikken.


Foto: Pinterest

Angst en pijn

Naast het nodige balanceerwerk, voelt het standje voor veel vrouwen behoorlijk pijnlijk aan. Ook de angst voor een mogelijke penisbreuk zit er bij de dames stevig in. En die angst blijkt niet onterecht, want in de helft van de gevallen van een penisbreuk, zit de omgekeerde cowgirl er wel voor iets tussen. Dat weet Nieuwsblad.be uit een studie van ‘Advances In Urology’.

Zo, u weet weer wat (niet) te doen vanavond!

Bron: Het Nieuwsblad - Foto: freeimages.com/lou24860


Bekijk ook

Lees ook