Astrid en John Bryan gaan scheiden

De Antwerpse mediafiguur Astrid Bryan en haar man John zetten een punt achter hun huwelijk. Dat werd woensdag bekendgemaakt.

Het Hollywoord-koppel was zeven jaar samen. Astrid leerde 'den John' in 2005 kennen toen ze naar Los Angeles verhuisde. Een jaar later stapten ze in het huwelijksbootje.

"Astrid blijft Johns 'donut', maar hun wegen scheiden", zo luidt het in een persbericht van Basesix. Laurens Nuyens, de broer van Astrid, blijft voorlopig zakelijk de rechterhand van John. Volgens het persbericht heeft Laurens, "één en ander zien aankomen" en probeert hij Astrid en John zoveel mogelijk te steunen. "Het respect en de sympathie voor elkaar blijven".

Over de reden van de breuk, blijft het persbericht op de vlakte: "Astrid en John willen beiden het maximum uit het leven halen. Ze leven voor de volle honderd percent. Een huwelijk moet voor hen dan ook honderd percent zijn. Ze zullen samen het nodige doen om de onvermijdelijke administratieve afhandeling zo snel en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Bij afsluiting zullen ze terug staan waar ze voor hun huwelijk stonden. Ze waren steeds evenwaardige partners, in life en in business, zodat beiden met hun leven verder kunnen".

Astrid en John benadrukken dat er bij géén van beiden een andere persoon in het spel is.

Het vijfde seizoen van 'Astrid In Wonderland', waarvoor de opnames momenteel bezig zijn, zal uitsluitend draaien om broer en zus.

Archiefbeeld CJ


Bekijk ook

Lees ook