425 euro voor meet & greet van 5 seconden met Justin Bieber

Voor twee concerten was Justin Bieber in ons land. Maar niet iedereen loopt op rozen door de concertenreeks. Enkele honderden fans betaalden 425 euro voor een vipticket mét meet and greet. De frustratie was woensdag dan ook groot wanneer ze, na drie uur wachten, nog geen vijf seconden met Bieber mochten doorbrengen.

Isabelle Methot (35) wilde haar twee kinderen trakteren op een magische avond, compleet met een ontmoeting met Bieber. Na afloop lijkt het of ze een kat in de zak heeft gekocht “Ik ben absoluut niet te spreken over de zogenaamde ‘vipbehandeling’ Ik heb drie keer 425 euro betaald voor mezelf en mijn twee kinderen In totaal dus 1277 euro.”

Niet alleen was het viparrangement een financiële aderlating, maar er bleek helemaal niets exclusiefs te zijn aan het peperdure ticket. “Eens we binnen waren, werden we ergens backstage ‘geplaatst’, in een ruimte zonder banken. We hebben maar liefst drie uur op de koude grond gezeten, voor we een teken van leven kregen. Ondertussen was er van een vip-behandeling geen sprake, het enige wat we kregen, was een flesje water, na twee uur wachten.”

Stokstijf

Na uren wachten werden moeder en dochters naar een donkere kamer geleid, waar het tieneridool stond. "Ik weet niet eens of het wel degelijk Justin Bieber was. Hij reageerde niet en bleef stokstijf staan", vertelde de moeder teleurgesteld.

Als klap op de vuurpijl betekende deze sisser het einde van het vip-arrangement. "Ik schat dat we daar met een man of 150 stonden, waarvan 100 betalende toeschouwers. Als zoethoudertje kregen we een goodie bag. Daarin zaten een lichtje, een sjaal, een vinylplaat en een gelamineerd briefje met zijn handtekening. Ondertussen waren er kinderen aan het wenen. Sommigen riepen tegen de security, er was enkel woede en verdriet backstage."

De vrouw stuurde een klachtenmail naar het Sportpaleis. Ze kreeg enkel de melding dat de klacht wordt behandeld.


Bekijk ook

Lees ook